“We are all living, at most, half of a life, she thought. There was the life you lived, which consisted of the choices you made. And then, there was the other life, the one that was the things you hadn’t chosen.”

Sutra, i sutra, i sutra je jedna od onih knjiga koju sam jedva dočekala i pročitala brzinom svjetlosti.

Opis koji se nalazi na Stilusovoj web stranici ne može bolje opisati o čemu je ova knjiga:
“…o savršenim svjetovima koje Sadie i Sam stvaraju, nesavršenu svijetu u kojem žive i svemu što može doći nakon uspjeha: novcu, slavi, dvoličnosti, tragediji…”

Gabrielle Zevin doista je stvorila jedan poseban svijet u koji su me uvukli Sadie, Sam, ali i Marx. Mene su ovi likovi osvojili čak i više nego sama radnja romana. Toliko su odlično razrađeni da sam imala osjećaj kao da i ja odrastam s njima. Svi troje su baš savršeno nesavršeni. Jako sam ih zavoljela, slomile su me njihove konačne sudbine i koliko god bih ja voljela da se sve odigralo drugačije mislim da je baš ovakav ishod i dao tu posebnu težinu i ozbiljnost cijeloj priči.

Iako me nije u potpunosti osvojila, i neki su mi dijelovi bili pomalo razvučeni, još uvijek smatram da je ovo priča koju ne bi trebali propustiti tako da od mene imate preporuku.